Till förstasidan
   
    Routrar från Conel!
ER75i och UR5 är två populära routrar för GPRS/EDGE och 3G från Conel. Routrarna är robust konstruerade för att klara krävande applikationer och ständig drift.

UR5 och ER75i uppdateras!
Nu finns en ny mjukvaruversion till ER75i och UR5 som ger routrarna utökat stöd för säkerhetslösningar. I produkterna har man implementerat Open VPN och IPsec X.509 för att säkerställa maximal säkerhet vid sammankoppling av två enheter. Dessutom stöds nu NAT-T (Network Address Translation), vilket ger möjlighet att använda NAT i IPsec lösningar, något som tidigare inte varit möjligt. Dessa egenskaper är värdefulla för den som vill göra säkra punkt till punkt lösningar via internet.

Routerns mjukvara kan även skicka SMS vid olika typer av driftstörningar, den nya mjukvaran tillför än fler SMS funktioner än tidigare.

De som använder den nya mjukvaran ges dessutom en möjlighet att lägga in egna script som aktiveras när produkten startas. På så sätt kan routern självkonfigureras i stor utsträckning till exempel efter ett strömavbrott.

Fast IP till fast pris
Vi kan nu erbjuda ett 3G abonnemang med fasta priser, obegränsad trafik och fast IP adress till priser från 295 kr i månaden, kontakta oss för mer detaljer.


Conels routrar -mer detaljer
 
   
 
Induo AB
Tel: 08 - 659 43 00
info@induowireless.com