Till förstasidan
   
    Nyvässad hemsida!
Nyligen lanserade vi vår nya hemsida. Förutom en helt ny layout och massor av information om våra produkter har vi lagt till ett par efterfrågade funktioner. Vi har numera en sökfunktion som söker igen hela sajtens innehåll efter de sökord du anger. Sökfunktionen söker i alla dokument, inklusive pdf filer, som finns på sidan.



Diskutera trådlöst
Vidare har vi lagt till ett diskussionsforum. Här kan du diskutera frågor runt radio, täckning, gsm och annat med andra användare av våra produkter. För dig som vill läsa mer om nyheter i branschen i allmänhet finns vår blogg som omvärldsbevakare.

Uppdaterad med RSS
För den som inte dagligen besöker sidan men som vill få uppdateringar om när nya mjukvaruversion, programvaror mm släpps är RSS ett sätt att hålla sig ajour. Med RSS kan du få information om de senaste mjukvaruversionerna, se de senaste nyheterna eller annan viktig information från Induo utan att behöva surfa till sajten och leta. Det enda som krävs är att du har en RSS-läsare och att du valt vilken typ av information du vill prenumerera på. Din RSS-läsare håller reda på när ny informationen du prenumererar på har publicerats.

RSS är en bra teknik för att vara ständigt uppdaterad, på nätet finns dussintals rss-läsare (vi har fem länkar på vår hemsida) som gör att du kan prenumerera på de senaste nyheterna.

Om du känner dig osäker eller vill veta mer så är du mycket varmt välkommen att fråga! Vi hoppas du skall finna vår nya sida användbar!


 



 
 
 
 
 
Induo AB
Tel: 08 - 659 43 00
info@induowireless.com