Till förstasidan
   
 
    Satel satsar med Induo
Vi var nyligen på utbildning på Satels fabrik och fick en pratstund med Tuomas Pitkänen, VD på Satel, som berättade litet mer om verksamheten i Finland och Satels syn på den svenska marknaden.

Satel representeras sedan i april av Induo, som med start 13 september är Satels enda distributör i Sverige och generalagent för produkterna i Satels utbud. "Vi är mycket nöjda med samarbetet med Induo. Induo och dess kompetenta och erfarna personal innebär en stor tillgång och trygghet för Satelkunder i Sverige. Induo har som vi trodde visat att de verkligen satsar på Satel och Satels produkter" säger Tuomas Pitkänen.

Satel satsar just nu stort på en utökad produktion för nuvarande och kommande produktlinjer. Nyligen byggdes fabriken till med en extra våning och man har idag en produktionskapacitet på 700 st radiomodem i veckan, en kapacitet som man snabbt kan höja genom att införa flera skift i fabriken. Satel har idag 77 anställda och på fabriken i Salo sköter man allt från utveckling av nya produkter till produktion av befintliga produktgrupper. Genom att ha kontroll över alla steg i kedjan kan man minimera leveranstiderna och säkerställa en hög kvalitet.

Satel har nyligen presenterat en ny produktlinje med OEM radiomodem, där volymkunder kan få radiomodemen i egen kapsling, med andra kontakter, eller helt enkelt med andra egenskaper än standardprodukterna. Redan idag finns en rad färdiga OEM lösningar tillgängliga för beställning och för den som vill går det att beställa specialanpassade produkter enligt egen specifikation förutsatt att där finns behov av mer än något hundratal enheter.

Alla Satelmodem sålda av Induo har tre års garanti. Kontakta oss eller Sacorada direkt om du har några servicefrågor på Satelmodem, vi hanterar numera alla reparationer i Sverige på såväl gamla som nya modem.



 

Tuomas Pitkänen
 
 
 
 
Induo AB
Tel: 08 - 659 43 00
info@induowireless.com