Till förstasidan
   
       
Par i SIM!
Conels 3G router finns i en version med dubbla SIM-kort och inom kort kommer även ER75i att finnas tillgänglig i en SIMdubblerad version. Tanken med dubbla SIM är att ha en primär och en sekundär operatör. Byte av operatör sker enligt förutsättningar du själv sätter upp. Det kan tillexempel vara så att du vill byta operatör vid tappad nätkontakt eller när du skickat en viss datamängd.

Som primär operatör väljer många Multicom som operatör, Multicom erbjuder just nu fast IP adress till fast månadskostnad med obegränsad datamängd. Men med möjlighet att installera ett andra SIM kort har vi förstått att många varit på jakt efter ett billigt back-up abonnemang, något som Tele2 nu erbjuder. Abonnemanget är inte primärt ett abonnemang för maskinkommunikation men vi tycker det är mycket lämpligt som back-up lösning.

Tele2 erbjuder mobilt bredband med HSDPA hastighet till absolut minipris: 19 kr i månaden, och du får kommunicera för hela summan! Därefter tillkommer trafikkostnaden med 79 öre/MB, dock med taket 249 kr i månaden. Detta abonnemang kan mycket väl användas som backup abonnemang utan att det behöver kosta en förmögenhet.


Conels routrar -mer detaljer
     
 
Induo AB
Tel: 08 - 659 43 00
info@induowireless.com