Till förstasidan
   
       
  Web TV från mässan
Se Induos grundare Björn Moberg berätta om Induo i ett inslag som spelades in i vår monter på Tekniska Mässan. I inslaget berättar Björn om produkter som var populära bland besökarna på årets mässa varvat med produktnyheter.

Vi riktar dessutom ett särskilt tack till alla trevliga besökare som gav oss fyra oförglömligt trevliga dagar i vår monter på Tekniska Mässan!


Se Web TV inslaget
 
 

Induo på pallplats
Två kvartal i rad har vi placerat oss på andra pallplats i Satels försäljningstävlingar, vi vill härmed rikta ett kollektivt tack till er som bidragit till vår framgång.

 
    Antenner med sisu hos Induo
…skrev Elektroniktidningen nyligen i en artikel om vårt samarbete med CompleTech. Och för dig som missat det så har vi nu ComAnt antennerna från finska CompleTech i utbudet. Antennerna tillverkas av lätta material så som plast och aluminium och är anpassade för skandinaviska miljöpåkänningar med snö, is, regn och värme. Prestandan i nätet påverkas inte vid nedisning, kraftigt regn eller frost, och antennens konstruktion klarar indirekta åsknedslag.


 
 
Vi är installerade
Nu har vi färdigställt våra mötes- och demorum, kom gärna förbi oss när du är i Globenområdet nästa gång. Eller varför inte boka oss för en kostnadsfri kurs om trådlöst? Vår samlade erfarenhet delar vi gärna med oss av.


 
  Full press!
Att det är full fart hos Induo har uppmärksammats i media, vi har fått tips om massor av införanden i TechWorld, Skydd och Säkerhet, Process Nordic, Ny Teknik, Transport Idag, Transportnytt, Automation, Transportnytt, Telekom idag och Computer Sweden med flera. Om du ser en artikel eller pressrelease från oss, tipsa oss gärna!!


Införda artiklar och pressreleaser
 
  Nya direktnummer!
Nu kan du ladda hem kontaktuppgifter till alla medarbetare som vcard eller pdf direkt på vår hemsida. Vcardformatet kan du importera direkt i de flesta e-post och kalenderprogram eller så kan du överföra kontaktuppgifterna till din mobiltelefon.


Kontaktuppgifter
 
 
Induo AB
Tel: 08 - 659 43 00
info@induowireless.com