Till förstasidan
   
       
 

Snart klart från Satel:
SATEL har nyligen visat följande nya produkter som finns för tester redan nu och inom kort kommer i serieproduktion.

 
  SATELLINE-3ASd Epic Pro 35 W:
Det robusta IP67 klassade radiomodemet lanseras i en version med 35 W uteffekt. Det faktum att radiomodemet är vattentätt och dammskyddat gör det till en pålitlig kommunikationslänk i krävande situationer. 3ASd Epic Pro används i applikationer som positionering, lantmäteri och mobila applikationer. Tack vare den skyddande kapslingen kan den med fördel användas som temporär repeaterstation vid till exempel byggarbetsplatser.
     
 
Nya funktioner i SATELLINE-3AS:
Inom kort lanseras en mjukvara till SATELLINE-3AS som gör det möjligt att integrera SATELs modem i radionät som kommunicerar med PCC eller TrimTalks radioprotokoll. Därmed kan SATELLINE-3AS användas ihop med de flesta på GPS marknaden förekommande kommunikationsprotokollen. I mjukvaran kan användaren byta mellan PCC/TrimTalk eller SATELs radioprotokoll. En perfekt lösning för GPS system där användare rör sig mellan olika basstationer eller arbetsplatser.
     
SATELLINE-M3-R1 och SATELLINE-M3-T1:
SATELLINE-M3 modemen är envägsmodem framtagna med framförallt GPS applikationer i åtanke. Radiomodemet kan använda den nya mjukvaran för kompatibilitet med PCC och TrimTalk protokollen.

M3 modemen är avsedda för envägs-kommunikation och finns i en sändarmodell (T1) och en mottagarmodell (R1). Modemen levereras som kretskort för inbyggnad i din egen kåpa eller så beställer du den monterad i en robust aluminiumkapsling. Du kan, inom vissa ramar, välja vilken antennkontakt du vill ha på kåpan.

SATELLINE-M3 kan beställas inom frekvensområdet 403-470 MHz. Ovanstående radiomodem kommer att finnas tillgängliga för serieproduktion i början av nästa år. Redan nu finns det vissa möjligheter till tester av förseriemodem. Kontakta oss om du är intresserad att diskutera möjligheterna att vara testpilot.
 
Induo AB
Tel: 08 - 659 43 00
info@induowireless.com