Till förstasidan
   
       
Maestro Induo distribuerar Maestro!
Från den 26 januari distribuerar Induo Maestro Wireless produkter på den svenska marknaden. Maestro Wireless är ett Hong Kong baserat företag som tillverkar robusta modem för GSM, GPRS och EDGE. Induos personal har tillsammans över 20 års erfarenhet av Maestros modem. Vår långa erfarenhet borgar för god support och vi lovar att leverera en sällsynt god service och ett stort engagemang.


ladda hem vår nya samlingsbroschyr

 
Maestro 100 Lite GPRS modem Maestro 100
Maestro 100 GSM/GPRS modem är välbeprövade GSM modem med RS-232 port. Maestro 100 modemen är kompakta, robusta GSM modem som levererar pålitliga, trådlösa uppkopplingar år ut och år in. Modemen kopplar upp sig trådlöst via GPRS eller GSM data. Maestro 100 finns i tre utföranden och kan hantera datakommunikation och SMS likväl som tal och fax.


Läs mer om Maestro 100

 
Maestro Heritage EDGE modem Maestro Heritage
Maestro Heritage är ett EDGE modem för snabb uppkoppling via EDGE/GPRS med RS-232. En expansionsport tillför genom utbyggnadsmoduler extra funktioner såsom ethernetport samt I/O-portar. Maestro Heritage har ett antal lysdioder för att bland annat visa aktuell signalstyrka.


Läs mer om Maestro Heritage

 
Maestro Industrial RS-485 med Maestro Industrial
Maestro Industrial är ett GPRS modem för krävande applikationer där stor vikt lagts vid en stabil uppkoppling som kräver ett minimum av tillsyn efter installation. Maestro Industrial finns med RS-232 och RS-485 port eller med RS-232 port och digitala ingångar för övervakning.


Läs mer om Maestro Industrial

 
 
Induo AB
Tel: 08 - 659 43 00
info@induowireless.com