Till förstasidan
   
       
  Smart Gears Logo

Nya tjänster från Induo
För den som vill integrera GSM-kommunikation i sin produkt eller lösning är utmaningen i allmänhet att hitta en tillverkare som kan producera mindre serier till konkurrenskraftiga priser.

Genom att förlägga produktion och utveckling i Asien kan både tillverkningskostnader och utvecklingskostnader pressas till en mycket konkurrenskraftig nivå. Induo har ett nära samarbete med Smart Gears i Kina som kan erbjuda elektronikutveckling av såväl hårdvara, mjukvara som mekanik men även produktion med attraktiva priser och leveranstider redan vid mindre volymer. Du får en svensk kontakt med lång branscherfarenhet som kommunicerar direkt med Smart Gears utvecklingsteam och ser till att dina önskemål fångas upp, täcks in och förverkligas.

Om du redan idag har en lösning eller produkt med integrerad GSM så låt oss gärna räkna på vad den skulle kosta att producera hos oss, vi är övertygade om att vi kan presentera ett mycket attraktivt erbjudande.

Elektronikutveckling i Asien kan för många vara en berg och dalbana, det vi erbjuder är något helt annat. Vi på Induo har en lång erfarenhet av teamet på Smart Gears och vi vet att de verkligen kan sitt jobb. För oss är varje projekt unikt och med tanke på komplexiteten i projektet föreslår vi att du kontaktar oss per mail eller telefon 08-659 43 00 med din förfrågan.


Skräddarsydd M2M från Kina
Elektroniktidningen


Induo i nytt elektroniksamarbete
Evertiq.se



Nytt samarbete för specialanpassade elektroniklösningar
securityworldhotel

 
 
Induo AB
Tel: 08 - 659 43 00
info@induowireless.com