Till förstasidan
   
M2M lyfter ekonomin
       
  M2M

Trend 1: M2M lyfter
Trådlös maskin till maskin kommunikation, M2M / W2M, är en av ljusglimtarna på den ekonomiska himlen just nu. Flera undersökningsföretag spår en ökning av maskin till maskinkommunikation de närmaste åren.

Undersökningsföretaget Harbor Research spår att trådlös uppkoppling av maskiner kommer att öka från 73 miljoner sålda enheter 2008 året till 430 miljoner sålda enheter 2013. Andra branschbedömare gör gällande att det är inom AMR, Automatic Meter Reading, fjärravläsning av elmätare som den största tillväxten återfinns.

Trend 2: Funktion är viktig
Oavsett var den stora utrullningen av kommunikationsprodukter kommer att ske så pratas det allt mer om en övergång från produkttänk till att med handla om färdiga lösningar. Många bedömmare menar att funktion blir viktigare än individuella produktegenskaper. De som investerar i ny kommunikation kommer allt mer intressera sig för värdet av det den nya tekniken kan ge i form av ökad tillgänglighet. Vilken teknik som ligger bakom lösningen kommer att underordnas funktionen.

Trend 3: Outsourcing
Outsourcing blir allt viktigare för företag som vill effektivisera enligt en studie från Ernst & Young. Argumenten för att outsourca är kostnadsbesparingar, ökad flexibilitet och och mer fokus på kärnverksamheten. Enligt Ernst & Youngs studie är de företag som gör ett bra förarbete nöjda med sin lösning och uppnår en verksamhet som är flexibel för omvärldens förändringar.

Vi på Induo följer löpande marknadens trender och kan redan nu täcka dessa tre trender. Vi levererar byggstenar eller färdigkonfigurerade lösningar. Och om du villl tar vi hand om outsourcningen av din produktuveckling.

 
m2m kommunikation
 
Induo AB
Tel: 08 - 659 43 00
info@induowireless.com
 
     
Kommunikation radio