Till förstasidan
   
nyheter satel
  Ur5

Populär router ökar farten
UR5 presenteras i en HSUPA version, UR5i, vilket ger ökad upp- och nedladdningshastighet. Under våren har routern färdigställts bland annat genom ett nära samarbete mellan Induo och Conel. Routern premiärvisas på HANNOVER MESSE 20-24 april men du kan redan nu förboka ditt exemplar av routern. Förutom högre hastighet erbjuds dubbla Ethernetportar som tillval.

 
satel radiomodem
w2m Konfigurerat och klart
W2M, Wireless 2 Machine, är ett nytt koncept från Induo. Färdiga paket för att kommunicera med maskiner, komplett och anpassat efter varje situation. GSM-baserade lösningar levereras färdigkonfigurerade med SIM-kort om du vill. Läs gärna mer hos Evertiq och Telekomidag eller på vår hemsida w2m.se

 
satel radiomodem
 

Breddat frekvensband
Satels radiomodem har fått utökade frekvensband. Radiomodemen SATELLINE-3AS, -3AS NMS, -3AS Epic och -3AS Epic NMS finns nu från 360 MHz mot tidigare 370 MHz. SATELLINE-3AS NMS i VHF utförande finns numera från 135 MHz mot tidigare 138 MHz.

 
satel radiomodem
  Maestro industrial

GPRS modem från Maestro
Många har upptäckt att vi distribuerar Maestros GPRS och EDGE modem i Sverige. Nytt modem på marknaden från Maestro är Maestro Industrial, ett GPRS modem med RS-232 och RS-485 eller RS-232 och digitala ingångar. Maestro Industrial är ett modem med många funktioner för hög driftsäkerhet.

 
satel radiomodem

Antennkontakt

Nya radiomodem för inbyggnad
Nu har vi börjat levereranserna av SATELLINE-M3 T1/R1 radiomodem för inbyggnad. Modemen är enkelriktade radiomodem med ett brett frekvensomfång för lantmäteri, GPS, maskinstyrning och kommunikation med skyltar eller signalljus.

 
ur5 router
 
Antennkontakt 

Specialkablage: javisst
Många har uppmärksammat att vi sedan en tid tillbaka tillverkar skräddarsydda antennkablage. Då vi även fått många förfrågningar om anpassning av RS-232 kablage med RJ-45 eller RJ-12 kontakter kan vi numera tillverka även sådana i små eller stora volymer med snabba leveranser och attraktiva priser.

 
 
nya mjukvaror

Nya mjukvaror
SATEL har nu uppdaterat mjukvaran i SATELLINE-3AS med stöd för Pacific Crests radioprotokoll. Vi vet att detta är en efterlängtad funktion bland annat från de som arbetar på GPS-marknaden.

Conels routrar har även de uppdaterats med en ny mjukvaruversion, detta gäller såväl UR5 som ER75i. Du hittar den nya mjukvaran på vår hemsida
under respektive produkt.

 
ur5 router
 
Induo AB
Tel: 08 - 659 43 00
info@induowireless.com