Till förstasidan
   
nyheter satel
Ur5
UR5/ER75i i alukapsling
De robusta routrarna för 3G och GPRS/EDGE från Conel lanseras nu i en version med aluminiumkapsling. Kapslingen går att använda fristående eller på DIN-skena. Vi har lagt upp ett par bilder på den nya kapslingen på vår hemsida och en film finns på YouTube. Routrar i plastkapsling finns naturligtvis kvar i vårt sortiment.
 
satel radiomodem
radiomodul
Rekordsnål I/O modul
Radiomodulen WSN802G kan strömförsörjd med ett enda AA batteri överföra I/O-signaler i fem år utan laddning eller byte av batteri. Radiomodulen är kompatibel med vanliga trådlösa nätverk, WLAN. Radiomodulen är laddad med spännande egenskaper och massor av nytänkande, läs gärna mer om dess egenskaper.

 
satel radiomodem
  Ettårskalasande
Induo firade nyligen ett år som företag med ett tårtkalas för kunder och leverantörer. Kul att så många kunde komma!
 
satel radiomodem
Maestro industrial RFM/Cirronet radiomodem
Radiomodemen ZN-241G distribueras numera av Induo som är exklusiv distributör på den svenska marknaden. Modemen finns i tre modeller för RS-232, -485 och USB. En ny modell, ZN-241GI, kombinerar RS-232 och RS-485. Modemet är speciellt framtaget för industriella applikationer och räckvidden är upp till 100 m. Mer information om de tre radiomodemen hittar du här.
 
satel radiomodem

Antennkontakt
SATEL VIP news
Induo var nyligen med i en artkel i SATELs tidning VIP news. I artikeln berättade vi mer om våra satsningar på web, diskussionsforum och blogg.

 
ur5 router
 
Induo AB
Tel: 08 - 659 43 00
info@induowireless.com