Till förstasidan
   
nyheter satel
Bookmark and Share
   
GSM modem
Kontantkort för telematik
Sedan mitten av sommaren har vi levererat Telenors kontantkort för Telematik. Kortet är speciellt framtaget för maskin till maskin kommunikation och har en giltighetstid på 24 månader mellan laddningarna. Kortet kan när som helst göras om till ett telematikabonnemang.

Intresset har varit stort. Fördelarna är bland annat att du kan lagerhålla färdigkonfigurerade produkter med SIM-kort installerat. När produkten väl hamnat hos slutkunden kan denna ansvara för att abonnemanget tecknas. En smidig process som fallit väl ut hittills.

Två andra fördelar som framhålls är att det ger möjlighet att testa täckningen på en viss plats utan att binda sig för en längre tid och att leveranstiden för GSM och 3G produkter kan kortas ytterligare.
 
satel radiomodem
Satel kataloger
Nya trycksaker från SATEL
SATEL har under sommaren släppt två kataloger, en med presentation av samtliga produkter och en som presenterar olika applikationer med radiomodem. Du kan ladda hem katalogerna direkt på nätet eller kontakta oss om du vill ha ett par exemplar i tryckt utförande.

 
satel radiomodem
MMS kamera
MMS kameran
En absolut toppnotering för oss sett till vilken efterfrågan den skapat och vilket utrymme den har fått i pressen. Många har under sommaren efterlyst en instruktion för installation med Telia något som nu finns.
 
satel radiomodem
SATEL modem
Nytt program från SATEL
Under våren lanserade vi de enkelriktade radiomodemen SATELLINE-M3 T1/R1. Radiomodemen täcker ett brett område på 67 MHz. Därmed finns möjlighet att använda samma radiomodem på olika frekvensband, något som uppskattas av många. För att underlätta konfigurationen används SATEL configuration manager som nu finns att hämta i uppdaterad version på vår hemsida.
 
satel radiomodem

Forum
Uppdaterad
Vi vill avslutningsvis tipsa om vårt diskussionsforum på nätet, många har upptäckt detta, vi välkomnar fler att registrera sig!

 
ur5 router
 
Induo AB
Tel: 08 - 659 43 00
info@induowireless.com