Bookmark and Share
       
  Maestro Heritage

Maestro Ethernet router för EDGE
Det poulära GPRS/EDGE modemet Maestro Heritage lanseras i en ethernet router version i robust metallkapsling. Många tycker om routerns lättöverskådliga lysdioder, robusta konstruktion och inte minst remote AT vilket gör att snart sagt varje funktion kan påverkas på distans. Även kombinationen ethernetport och RS-232 är efterfrågad.

Läs mer
Läs mer om Maestro Heritage

 
  nyheter  
  SATELLAR

SATELLAR® -testa du med
Under hösten har många tagit tillfället i akt att testa den nya generationen digitala radiomodem med Ethernet från Satel. Om du har ett system, litet som stort, eller bara intresse av att lära dig mer så tveka inte att höra av dig för kostnadsfria tester!

 
  nyheter  
SATELLAR

Höstens mässor
Totalt sju mässdagar och två mässor: i höstas var vi på såväl VA-mässan som Scanautomatic. Mycket givande dagar, kul att så många hade tid och möjlighet att titta förbi för en trevlig pratstund. Ta gärna en titt på bilderna från dessa event.

 

  nyheter  
  Kablar
Antenner, kablar och mer
Nu har vi uppdaterat vår hemsida med våra olika tillbehör för radiomodem och GSM/3G produkter. Vi har en rad tillbehör i vårt utbud med allt från nätaggregat till skräddarsydda kablar. Vår förhoppning är att du lättare skall hitta vad du söker i den nya sektionen på hemsidan.

Läs mer
Se vårt utbud av tillbehör

 
  nyheter  
  Induo AB

Nya lättare domäner
Nyligen förvärvade vi domänen Induo.com vid en domännamnsauktion. Nu kan du nå oss på den adressen och självklart kan du även e- posta till oss på @induo.com!

 


nyheter  
Induo AB | info@induowireless.com | 08-659 43 00