Bookmark and Share
       
Maestro Heritage Prisad prestandarouter
3G routern UR5i belönades nyligen med utmärkelsen "IT Produkt 2009" i den tjeckiska upplagan av Computerworld. UR5i är en 3G router med hög driftsäkerhet för krävande applikationer och föll den tjeckiska juryn i smaken.

Läs mer
Läs mer om UR5i

 
  nyheter  
SATELLAR Larm för fordonsmontage
Larmsändaren ZEUS, vårens mest omskrivna nyhet från oss, ett kompakt och prisvärt larmsystem speciellt framtaget för montering i fordon, men användbart även i andra sammanhang.

Zeus leveras med backup batteri, kablage och mikrofon för medhörning. ZEUS larmar till mobiltelefoner med hjälp av SMS och samtal. Enheten kan positioneras med GSM operatörernas positioneringstjänster.

Läs mer
Läs mer om Zeus
 
  nyheter  
SATELLAR
Ny router säkrar nätverket
Routern XR5i är utvecklad av tjeckiska Conel och bygger på samma plattform som 3G routern UR5i. XR5i är en industriell ethernetrouter med inbyggd brandvägg. Med routern kan tillexempel separata nätverk skapas, tillexempel ett för produktion och ett för administration. Nätverken kan fungera simultant och dela en internetförbindelse men i övrigt vara åtskilda från varandra.

Läs mer
XR5i router för ethernet
 
  nyheter  
SATELLAR
Robust riktantenn för GSM/3G
Från finska CompleTech kommer en ny antenn, anpassad för GSM, GPRS och 3G. Framtagen för tuffa tag och montering utomhus. Antennen har 6 respektive 8 dBi förstärkningsgrad och har fäste för mastmontage.

 
  nyheter  
SATELLAR
Antennfäste för GPS system
Inom kort lanserar CompleTech ett nytt antennfäste för GPS marknaden. Fästet, kallat UA, gängas på tillexempel ett trefotsstativ med 5/8" gänga. På det fästet bultas valfri CompleTech antenn. Fästet tillverkas i UV beständigt platsmaterial och rostfritt stål. De första enheterna kommer inom någon vecka, hör av dig om du vill testa eller beställa.

 
  nyheter  
Induo AB | info@induowireless.com | 08-659 43 00