Nyhetsbrev januari 2011 -Produktnyheter från Induo


SATEL lanserar kraftfull masterstation

SATEL MR-1000 är en redundant basstation framtagen för ökad tillförlitlighet i radiomodemsnät. SATEL MR-1000 har en automatisk redundant omkoppling mellan två radiomodem som arbetar i hot standby. MR-1000 säkrar kommunikationen om ett fel uppstår i radiomodemen eller spänningsmatningen. MR-1000 är framtagen för SATELLINE-3AS NMS radiomodem. Det innebär att du kan välja radiomodem för VHF eller UHF och ett flertal modeller med 0,5 W upp till 10 W uteffekt. MR-1000 kan även beställas med andra radiomodem, tillexempel SATELLINE-EASy eller SATELLINE-3AS.
Radiomodem MR1000

Läs mer:

SATEL MR-1000
SATELLINE-3AS NMS


Logger för GPRS och SMS

Logga och mät på distans via GPRS. Med DA4 loggern från Conel kan du övervaka olika I/O-signaler. Loggern mäter och lagrar värdena lokalt i loggern, värden som överförs till överordnat system vid inställda tider.

Loggern är strömsnål och kan klara upp till 8 år innan du behöver byta batteri, allt beroende på ditt mätbehov och vilken typ av givare som används. DA4 finns i olika kapslingar beroende på hur många I/O du vill mäta och vilken kapslingsklass du behöver i din applikation.

Till loggern finns ett webbaserat verktyg för insamling av loggade värden, dessutom med exportmöjlighet av insamlad data. Vill du instället integrera lösningen med överordnat system så går det också att lösa.
DA4 logger

Läs mer:

GPRS loggern DA4

Filmklipp:


Presentation av DA4 logger

Fjärrstyr en funktion och övervaka 2

SMS produkten för de små behoven med den lilla budgeten. ESIM021 har två ingångar och en utgång. När en ingång aktiveras kontaktas de bägge användarna via SMS eller samtal, dessutom kan dessa styra en funktion kopplad till ingången. ESIM021 har de mest grundläggande funktionerna men i gengäld enkel konfiguration och ett attraktivt prisläge.
SMS styrning och SMS larm

Läs mer:

ESIM021


SMS kompletteras med trådlöst

ESIM264 är en lösning som kan övervaka en temperatur i ett serverrum eller en fastighet, fungera som larmanläggning i mindre fastigheter eller fungera som navet i det smarta hemmet. All fjärrstyrning och eventuella larm skickas som SMS till och från behöriga användare. Enheten är en lyckad hybrid mellan larmlösning och klimatstyrning/fjärrstyrning.

Nu kompletteras SMS lösningen ESIM264 med möjligheten att installera ett lokalt trådlöst nät för larm och fjärrstyrning. Med de trådlösa tillvalsprodukterna kan en eller flera fastigheter snabbt länkas samman via det lokala, trådlösa nätet. Genom att skicka ett SMS till ESIM264 så kan en utgång aktiveras på annan plats än den där ESIM264 sitter placerad. Exempel på applikationer är där man vill slå på en fläktanläggning på en annan våning, styra en belysning i en annan byggnad eller larma ett fristående förråd eller utrymme trådlöst.

ESIM264 expansionskort

Läs mer:

Pressrelease om tillbehören
ESIM264 SMS styrning

  Med de nya trådlösa tillvalsprodukterna minimeras behovet av kabeldragning.

SecurityWorldHotel

Positionera med Maestro tracker

MT-01 är en GPS tracker från Maestro. Maestro Tracker skickar aktuell GPS position via GPRS och används för att se position på fordon som lastbilar, personbilar och släpvagnar. Ingångar för externa givare för att se status samt utgång för styrning på distans.

Maestro Tracker är en kompakt enhet med inbyggda antenner för positionering i realtid. GPS trackern kan positioneras med en kostnadsfri webtjänst med tillgång till begränsade funktioner, eller använd hela dess kraft och möjligheter genom integration med ditt egna positioneringssystem. Vill du veta mer om den kostnadsfria tjänsten så besök www.m2mgateway.net för ett demo. Positioneringstjänsten som använder Google maps ger tillgång till basfunktioner och är kostnadsfri.
Antenn från Completech

Läs mer:

Maestro GPS tracker

Filmklipp:


Presentation av Maestro Tracker

Kom igång -ny serie instruktionsvideos

I en serie nyinspelade filmer går vi igenom steg för steg hur man kommer igång med våra produkter. Först ut är instruktionsfilmer för vår MMS kamera och 3G routers från Conel. Filmerna är grundläggande och uppdelade i flera delar för varje produkt.

3G router komigång

Se mer:

Komigångvideos