Induo AB
Hejsan!
Äntligen är den längsta och kallaste vintern på mycket länge slut. Vi noterar samtidigt att vi inte haft ett enda rapporterat driftstopp eller en enda retur på grund av vädrets makter under hela vintern!

Om du inte längre vill ha nyhetsbrev från oss så avanmäl dig via länken längre ned i brevet.
 
nyheter  
SATELLAR nu svenska frekvenser!
Nu finns radiomodemet SATELLAR för 370-470 MHz och därmed täcker vi de viktiga svenska frekvensområdena. SATELLAR gör nu entré som ett modernt alternativ i tiden för trådlös ethernet kommunikation över längre avstånd. Om du är intresserad att testa SATELLAR så hör av dig för ett kostnadsfritt test!

Läs mer
Senaste nyheterna om SATELLAR
Läs mer
Videopresentation av SATELLAR
 
nyheter  
    Ny leverantör av GSM-säkerhet
Induo har utsetts till Generalagent för GSM produkter från Litauiska Eldes. Eldes produkter kännetecknas av ett brett urval av funktioner kombinerat med en attraktiv kostnad. Fokus ligger på styrning och övervakning via SMS och GSM.

Läs mer
Läs pressmeddelandet
 
nyheter  
  Telefonlinjen blir trådlös
Oavsett var i Sverige du bor ska du ha tillgång till telefoni. Detta meddelar regeringen i ett pressmeddelande. Nu lanserar vi VoiceFax som gör telefonlinjen trådlös och erbjuder såväl fax som tal!

Läs mer
Läs mer om VoiceFax
nyheter  
  Koll på frekvensen?
Under våren har vi haft många diskussioner om bestämmelser för olika frekvenser för trådlös ethernet i vårt forum, per telefon och vid besök. Har du koll på vad som gäller och hur långt man kan nå? Vi har jämfört 2,4 GHz, 868 MHz och 370 MHz i vår artikelserie.

Läs mer
3 inlägg om frekvenser
nyheter  
  Fjärrstyr via SMS eller telefon
Övervaka upp till fem funktioner och styr en sjätte. Allt du behöver är vår nya produkt ESIM151, ett SIM-kort och en mobiltelefon. Och så något att övervaka förstås. ESIM finns som inbyggnadsmodul eller kapslad för DIN-skena eller normkapsling. Flexibla funktioner, pulsräkning och tidsstyrda funktioner. Programmering via USB.

Läs mer
Läs mer om ESIM151
nyheter  
  Hur länge kommer GSM finnas?
Detta är en svår fråga att besvara. Men under våren har PTS beslutat förnya tillstånden för GSM fram till 2027. Tillståndet gäller GSM trafik i 1800 MHz nätet.

Läs mer
GSM säkrat till 2027

nyheter  
  Fler nyheter
Utöver innehållet i detta nyhetsbrev händer mycket annat spännande på Induo just nu. Vi har fler spännande produkter som routrar, larm och inte minst nya antenner och antennprodukter för GPS marknaden att berätta om.

Läs mer
Fler nyheter från Induo
nyheter  
  Sändarkartan
PTS har officiellt lagt ned sändarkartan, en tjänst där man kunde se närmaste mobilbasstation i hela Sverige. Sändarkartan är en saknad tjänst, så pass att det till och med startats en intressegrupp för detta på Facebook.

Läs mer
Sändarkartan på Facebook
nyheter
  Maestro 100 ersätts av Heritage
Nu utgår GSM modemet Maestro 100 ur sortimentet och ersätts av GPRS/EDGE modemet Maestro Heritage. Maestro Heritage är ett kompetent GSM modem som kan det Maestro 100 kan och en hel del till. Vi erbjuder nu alla kunder med Maestro 20 eller 100 modem ett återköpsprogram som vi kallar Maestro Buy Back där vi erbjuder 300 kr i rabatt vid köp av Maestro Heritage.

Läs mer
Läs mer om Maestro Heritage
Läs mer
Maestro återköpsprogram
Se videoklipp
Lär dig mer om Maestro Heritage

nyheter  
  Prenumerera        Avprenumerera      Till vår hemsida
Bookmark and Share  

Induo AB

Tel: 08 - 659 43 00
info@induowireless.com


Vill du inte längre ta emot våra utskick, avanmäl dig via länken ovan. Nyhetsbrevet skickas fyra gånger per år. Du får använda materialet i brevet om du anger oss som källa.